Vasárnap reggel… /Sunday morning


Ezt a képet stílusosan vasárnap reggel kellene postolnom, de reményeim szerint akkor épp nagyon alszok… vagy játszok… / This should be posted on a Sunday morning, but hopefully I’m gonna sleep …. or play that time.

Sünszülő: “vasárnap az a jó, hogy reggel fölébredek a szokásos időpontban, aztán arra gondolok, milyen jó lenne még 1 órát … vagy fél …. vagy csak egy negyed órácskát szundikálni, mielőtt beindul a napi rohanás …. aztán eszembe jut, hogy VASÁRNAP REGGEL van, és tényleg aludhatok még!” Süncsemete: “vasárnap az a jó, hogy reggel fölébredek a szokásos időpontban, aztán arra gondolok, hogy  milyen jó lenne még 1 órát … vagy fél … vagy csak egy negyed órácskát közösen játszani, mielőtt beindul a napi rohanás … aztán eszembe jut, hogy VASÁRNAP REGGEL van, és tényleg játszhatunk!”

/

Hedgehog parent: “the good thing on a Sunday morning is that I wake up at the usual time, thinking that sleeping for one more hour .. or just a half… or a quarter would be sooooo great before starting the routine of daily rush … then I realize it is actually a SUNDAY MORNING, so I can really do so.” Hedgehog child: “the good thing on a Sunday morning is that I wake up at the usual time, thinking that playing together for one more hour .. or just a half… or a quarter would be sooooo great before starting the routine of daily rush … then I realize it is actually a SUNDAY MORNING, so I can really do so.”

És a jó hír, hogy a kedvenc dekorstúdióm (http://www.dekorsprint.hu/) már ki is nyomtatta a legújabb reprókat, hamarosan töltöm fel őket a Meskára. Íme együtt a sünkollekció: /And the good news is that I’ve just collected the latest repros from my favourite decor studio. Here they are together:

Bolt /Shop: http://www.meska.hu/ProductView/index/236180

Reklámok
Kategória: állatok/animals, család/family, illusztráció/illustration
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Vasárnap reggel… /Sunday morning bejegyzéshez

  1. Tkri szerint:

    Én is sünszülő vagyok és eszembe se jutott hogy a kislányom máshogy is láthatja a reggeleket.
    Köszönöm hogy megfestetted és megosztottad velem ezt a néhány sünös gondolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s