The Sketchbook Project


Ma hazafelé jövet  a postásunk messziről kiabált, hogy megküzdött házőrző fenevad labradorunkkal és bedobott egy külföldről jövő levelet a postaládánkba. Tádám, ez volt benne:  On the way home today our postman was yelling from a distance, informing that he battled himself through our dog to the letterbox delivering a letter from abroad. I found this: 

Pár hete jelentkeztem a Sketchbook Projectre, és ma megérkeztek a hozzávalók.  I applied for The Sketchbook Project a couple of weeks ago and the materials have just arrived. 

Mi is ez a project? A résztvevők választanak egy rajztémát, és kapnak hozzá egy egyszerű kis vázlatfüzetet. 2012 januárig kell alkotniuk a füzetbe az adott témához kapcsolódóan, aztán visszaküldeni. A több ezer beérkező vázlatfüzet pedig világ körüli turnéra indul 2012 áprilisában, Brooklyn, Philadelphia, Chicago, Vancouver, Toronto, London, Melbourne, … érintésével, majd a Brooklyn Art Library gyűjteményét gazdagítja. A turné során az érdeklődők bármelyiket fellapozhatják, illetve digitálisan is feldolgozzák őket. Több infó itt: http://www.arthousecoop.com/projects/sketchbookproject What is The Sketchbook Project? The applicants choose a topic to draw about and receive a simple little sketchbook. It has to be sent back by the end of January 2012. The huge amount of sketchbooks start their world tour in April stopping at Brooklyn, Philadelphia, Chicago, Vancouver, Toronto, London, Melbourne, …, then return to their permanent exhibition place to the Brookly Art Library. More info: http://www.arthousecoop.com/projects/sketchbookproject

J

Ja, és a témám: Treehouse! (mondjuk olyan fára épült játszóház) Izgalmas lesz!  And my choosen topic is Treehouse! It’s going to be exciting!

Reklámok
Kategória: illusztráció/illustration, könyv/book | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) The Sketchbook Project bejegyzéshez

 1. Krausz Krisztina szerint:

  Hú, sok sikert hozzá! Az egész világ látni fogja!

  Egy kérdés: képzeld, útban van a negyedik babócánk :), lenne kedved a keresztelőjére egy Őrzom az álmodat! negyedik verziójának megalkotásához? 🙂 A válasz ráér abszolút, nem szeretném elkiabálni a picit, hisz még csak 16 hetes, de bízom benne, hogy minden rendben lesz. Gyönyörű őszt kívánok Nektek! Kriszti

  • lidiasteiner szerint:

   Kriszti, nagyon gratulálok Nektek!!
   Köszönöm, hogy rám gondoltál, megtiszteltetés lenne, ha a negyedik babátokra is egy tündérem vigyázhatna!:)
   Szólj, kérlek, ha kigondoltad, milyen színekben látnád szívesen, én is tervezgetem magamban! Szép hétvégét és örömteli terhességet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s