The Sketchbook Project 3.


Folytatom a vázlatfüzetet, aminek az előzményeit itt és itt olvashatjátok. The story of my sketchbook is continuing, you can read the preliminaries here and here

Egy szép napon, a tavasz érkezésével szinte egy időben valami történt, valami változásnak indult. Nem csak a növényekben és az állatokban, hanem még az emberekben is. A változás kívülről aprócska volt, talán csak egy kis szín, egy pici mosoly… On a beautiful day, just as spring started blossoming, something happened, some change started. Not only in plants and animals, but in people as well. The change was tiny from the outside, maybe only some colours and a slight smile…

Belül azonban annál nagyobb dolgok történtek. A kislány gondolkodott, gondolkodott, egészen addig, amíg egyszercsak nagyszerű ötlete támadt, és azt is kigondolta hozzá, hogyan valósítsa meg. But there were big things going on unseen in the inside. The little girl was thinking and thinking and thinking, right until she had a great idea, and knew how to  work it out.

Hozzávalók: APA, vagy más kedves és erős illető; FA, legjobb az erős és magányos;  egy felvidítani-való csöppség; szögek, kalapács, fűrész és egyéb szerszámok, néhány deszka, IDŐ és persze ANYA, akinél épp van türelem, szeretet, jókedv, lelkesedés és egy kis kakaó. … aztán volt nagy fúrás, faragás, valamint kellett hozzá még több tea, kávé és kakaó is. Ingredients: DAD, or other strong and nice person; TREE, preferably a strong and lonely one; a little one to cheer up, same nails and hammer and saw and other tools; some board; some TIME; and MOM to bring patience and love and spirit and enthusism and some cocoa. … then there were big drilling and carving, and there were more tea and coffe and cocoa needed.

Végül TÁDÁÁÁm: elkészült a házikó! Finally there it was, the TREEHOUSE.

A kislány nagyon örült, mosolyogva üldögélt a ház ajtajában, és azon gondolkodott, vajon mi hiányozhat még? Our little one was really delighted sitting at the doorstep of the treehouse, but still, she was thinking, what am I missing?

A folytatásból hamarosan kiderül… It is going to turn out soon… 

Kategória: illusztráció/illustration, könyv/book | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) The Sketchbook Project 3. bejegyzéshez

  1. Krausz Krisztina szerint:

    Nagyon édes és életszagú! Csak nem valahogy így történt, fog történni nálatok is? Ügyes vagy!

  2. Visszajelzés: The Sketchbook Project 4. | Lídia Steiner's Blog

Hozzászólás