The Sketchbook Project 5. – befejező rész / ending part


Legutóbb ott tartottunk, hogy kis főhőseim addig-addig gyűjtötték a közös nevetéseket, míg összebarátkoztak. So we were at that point, where my little characters had been collecting common laughs until they made friends with each other.

Szerették a fát, amit otthont adott a játékaiknak, vigyáztak kérges törzsére, dús lombjára, és gondoskodtak róla, hogy ő se legyen magányos. They loved their tree, looked after its crusty trunk and rich crown, and wanted him not to be lonely either.

A nagy fa mellet hamarosan karcsú fiatal fa hajladozott. És amikor eljött a következő tél, és bekukucskált a kertbe, a korábbi színtelen és magányos  alakok helyett, vidáman gurgulázó, színes gyerekcsapatot talált. Soon there was a young tree leaning towards him. And when next winter peeped into the garden, he found no trace of the uncoloured and lonely characters he saw before,  but a cheerfully rolling bounch of children.

 Voltak hajóskapitányok és halászok, pilóták és ejtőernyősök, búvárok és tengeralattjáró-sofőrök,  táncosok és nézők, és még ki tudja mik, mert tudták, hogy csak barátok és álmok kellenek ahhoz, hogy azzá váljanak, amivé lenni szeretnének. There were captains and fisherman, pilots and parachutists, divers and sub-drivers, dancers and audience, and who knows what else, as they knew that only friends and dreams were needed to become whatever they wanted to be.

“Bátorság kell ahhoz, hogy felnőve azzá válj, aki valójában vagy.” ( E.E.Cummings)  

VÉGE

  “It takes courage to grow up and become who you really are.”(E.E. Cummings) 

THE END

xxx

Azt mondják a jó mesekönyv olyan, hogy a képek elmesélik az egész történetet, a szöveg csak illusztráció. Szerintetek így van? They say that the pictures in a good story-book tell the story themselves. Do you agree? 

Ez volt a Sketchbook Project befejező része, már csak a borítót kell elkészítenem, és mehet is a postára. Jó móka volt, kipróbálhattam, hogyan alakulnak a szereplők, a színek a fejemben és a kezem alatt. Úgy tekintem, hogy ez volt az előszobája egy tényleg általam illusztrált mesekönyvnek, (kedves kiadók, szerzők, ha tetszett, keressetek bátran!). Nektek hogy tetszett? Örülök, ha véleményt mondtok, megosztjátok, akár itt, akár a FB-n. Köszi szépen!  It was the last episode of The Sketchbook Project, I just need to finish the cover and post it. It was great fun to see how the characters had been developing in my head and on the paper. I reckon it as the hall of a published story-book (dear Publishers and Writers, please, contact me, if you liked it!). How did you like it? Comments , shares and pins are most welcome as I would be happy to read your comments, opinions here below or at facebook.

(p.s. I just joined pinteterest, and tried hard to put “pin it” button as well,  feeling so modern to read about that new wordpress tool, until I faced the sad fact that I cannot do it at wordpress.com, there would be and org end needed, sorry guys, my technical adventures would worth a story as well.)

Reklámok
Kategória: állatok/animals, barátok/friends, gyerekszoba, illusztráció/illustration, könyv/book, Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) The Sketchbook Project 5. – befejező rész / ending part bejegyzéshez

 1. Krausz Krisztina szerint:

  Szóhoz sem tudok jutni! Mi mindent nem kerekítettél ki a faházból!!! Remélem, nagyon remélem, tényleg olvas Téged érintett – író, költő, nyomdász, kiadó, vagy ezek rokona, ismerőse, barátja, szomszédja -, és hamarosan nem kell pc-t kapcsolni ahhoz, hogy láthassuk a képeidet. (na jó, néha elég a falra is felnéznem :)) Gratulálok!!! És mi a határidő a postáraadással? És mit nyerhetsz vele? És nem emlékszem, hogy ki is írta ki ezt a pályázatot. Sok sikert!!!

 2. lidiasteiner szerint:

  Köszi szépen, Kriszti! Igen, én is remélem!:))
  A Sketchbook Project nyereménye a részvétel, hogy gyakorolhattam egy témára, határidőre rajzolni és hogy sokan láthatnak :).
  Január 31-ig kell postázni, aztán digitalizálják és felkerül a szervezők oldalára. Már most is ott vagyok itt: http://www.arthousecoop.com/users/Lidudu. Áprilistól pedig világ körüli útra indul több ezer másik vázlatfüzettel együtt, olyan vándorkiállítás jelleggel, könyvtárakban, galériákban lesznek láthatók, főleg az USÁ-ban, illetve egy kisebb válogatás jön Londonba és utazik Melbourne-be. A turné után pedig a Brooklyn-i Művészeti Könyvárban lesz fellelhető, itt bárki megnézheti, elolvashatja. Itt olvashatsz róla többet: http://www.arthousecoop.com/projects/sketchbookproject2012
  Jó, hogy megkérdezted, már nekem is utána kellet néznem:))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s