Bögrék, bögrék, bögrék…/ Mugs, mugs, mugs


Van a fejemben több tucat termék, amit szeretnék elkészíteni, ezek közül az egyik az illusztrációimmal díszített bögre. I have dozens of product ideas in my head, one of them is mugs with my illustrations on.

Az első bögre a kislányomnak készült, aki azóta is teszteli… The very first mug was created for my daughter, and has been under testing since then..

Aztán jöttek a többiek… And there came the others…

Ezek szublimációs technikával készült bögrék, mosogatógépben moshatók, mikrózhatok, kisméretűek, ezért pont gyerek kézbe valók. Jól hangzik, ugye? Viszont a relatíve egyszerű technika más színtartományban dolgozik, mint én, ezért kicsit esetlegesnek érzem a végeredményt. Úgyhogy beszereztem egy tanulmányt a szublimáció rejtelmeiről, hogy kicsit mélyítsem az ismereteimet a témában és a lehető legszebb bögrék szülessenek. Tudom, hogy többen nagyon nagyon várjátok őket és szeretném megköszönni a türelmeteket és a lelkesedéseteket. Megmondom őszintén, nem voltam felkészülve az ilyen méretű sikerükre, és nagyon jól esik, a Ti támogatásotok segít továbblendülni a technikai akadályokon! 🙂 These mugs were created by sublimation. They can be washed in dishwasher, microwaved and fit small hands. Sound good, doesn’t it? But the simple techique doesn’t allow too sofisticated colours, working in different and smaller colour range than I do, so I still feel the outcome slighltly unpredictable. So I got an essay on the topic to learn more about it and be able to create the best mugs I can. I know you cannot wait to see them, and I would like to thank you your great enthusiasm and patience. Basically it is you helping me continue the experimenting. I didn’t expect such great interest and you made me really happy!

Szóval még egy kis türelmet kérek, továbbra is dolgozok az ügyön, hogy a lehető legszebbeket hozzuk ki ebből a technikából! A jó hír viszont, hogy ha sikerül, készülhetnek a hozzáillő tányérok is… So I would like to ask a bit more patience, I am working on creating the best with this techniques. But the good news is that if I succed, there could be plates matching them…

Reklámok
Kategória: bögre, illusztráció/illustration, mug
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Bögrék, bögrék, bögrék…/ Mugs, mugs, mugs bejegyzéshez

 1. Kriszti szerint:

  Szia! Ezek nagyon tetszenek! Szabad kérdezni?Milyen az a szublimációs technika? Alig várom a végeredményt,no meg a tányért! 🙂 Örömhírem: megszületett legkisebbünk, Ágnes. 🙂 Lenne ihleted egy negyedik álomőrzős képre? 🙂

  • lidiasteiner szerint:

   .))) Nagyon gratulálok, sok örömöt, boldogságot a gyönyörű családodhoz! 🙂

   Köszi szépen! Kérdezz meg 1 hét múlva a szublimációról :)) valami olyan, hogy nagy hő hatására gáz halmazállapotúvá válik a kinyomtatott kép (átugorva a folyékony fázist) és egyesül a felülettel, amire felviszed, annak strukturális részévé válik, ezért csak meghatározott felületekre vihető fel, és szűk/más színtartományban mozog, mint amit egyébként használunk.

   Fejben elkezdek dolgozni az újabb álomörzőn, Kriszta! Van alapszínre elképzelésed?
   El tudok képzelni például valami barna-mustársárgásat ..:)

 2. Krausz Krisztina szerint:

  Eltelt két hét. Szublimáció? 😀
  Álomőrző: szabad kezet adhatok? Lehet barna-mustársárga. 🙂
  Köszi a jókívánságokat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s