A könyv * The Book


Az elmúlt hónapokban egy mesekönyvön dolgoztam, ami a napokban megjelent. I’ve been working on a book in the last couple of months, and it has just come out!

150959_307984189318803_1979080614_n

Ez egy magyar fejlesztésű interaktív mesekönyv, ami Apple termékekre letölthető az Apple iTunes-ból angolul és magyarul, ITT. … el kell mondanom, hogy nekem sincs Apple készülékem, még nincs, de egyszer talán lesz vagy egyszer talán elérhető lesz Androidos eszközökön is. Addig is mutatok néhány oldalt kedvcsinálónak. 🙂 You can download it from Apple iTunes here. I show you some pages.

Tortenetek_1Van benne “egy baba, aki egy kicsit kényes.Egy pillangó, ki egy cseppet szószátyár.Egy tigris, aki meglehetősen hangos.Egy nyuszi és egy Másik.Egy kapitány, titkos rakománnyal.Egy tudálékos bohóc.És egy könyv”. There is “a doll who’s a bit fussy.A ladybug who’s a tad too talkative. A tiger who’s quite noisy.A rabbit and rabbit number two.A captain with secret cargo. A clown who’s a real sTortenetek_2marty-pants.And a book. A történetet L. Molnár Edit, pécsi írónő írta, akinek a Mese a kislányról, aki nem akart felnőni és a Mese a kisfiúról, aki mindig mindent félbehagyott című könyvei kaphatóak a könyvesboltokban. Az iBook létrehozója pedig a szintén pécsi Webstar Csoport, egy szoftverfejlesztő cég, akik nemcsak a technikai dolgokhoz értenek, hanem kedvelik a művészeteket is. Ők fejlesztették például a Sprinkfield nevű iPadre és iPhone-ra tölthető logikai játékot. Én pedig illusztráltam Edit történetét. Igazán izgalmas, ahogy az akvarell képek egy modern technikai felületen kelnek életre. A most megjelent mese a Történetek a gyerekszobából című sorozatának első része, a címe First Colours megérkezikThe writer is a lovely lady called Edit L. Molnar, her other story books are Tortenetek_3available in Hungarian. The mother of the iBook is Webstar Group, a softver company, not only ace at technical stuff, but also fond of arts. They created Sprinkfield , a logic game for iPads and iPhones as well. And I illustrated the story. Seeing the aquarell paintings reviving on a modern surface is something really exciting. This story is the first one of Tales from the Playroom, titled The Arrival of Erste Farben.

Tortenetek_4A könyvről, a karakterekről bővebben olvashattok a mese weboldalán, vagy fb oldalán. Ha van lehetőségetek népszerüsíteni a nagyvilágban, kérlek, tegyétek! Aki pedig letöltötte, olvasta, annak izgatott kíváncsisággal várom a véleményét! Hogy tetszett? Melyik a kedvenc oldalad? Min változtassunk a következő részeknél?  You can read more about the tale on its website and fb page. If you have the possibility to post, share. etc. it, please, do so!  And I cannot wait to read your opinion about it! How do you like it? Which one is your favourite page? What shall we improve next time?

 Köszi szépen minden segítséget, támogatást, véleményt! Thanks a lot for all your help, support and feedback!

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) A könyv * The Book bejegyzéshez

  1. Doodlebags szerint:

    The expressions you give your characters are amazing Lidia – with just a few lines you manage to capture a personality and an emotion. Really, really good xx

  2. Visszajelzés: The Arrival of Erste Farben | Webstar Works blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s