Artúr tizenkétszer…


artur

“..tudtad, hogy a Hatos pocakos és eláll a füle? Hogy a Tizenhármas hosszú szoknyában jár és jó az illata? Tényleg a Tizenegyes süti a tízes számrendszer legfinomabb túrótortáját? Artúr mindegyik kérdésre tudja a választ, hála ovistársának, a cserfes Lillának, aki minden számot ismer. Személyesen.

Vajon melyik szám a legokosabb? Lehetséges, hogy a páratlan számok fázósabbak a párosaknál? A könyv lapjain minden kiderül! Sőt, az is, hogy mit rejt Artúr titokzatos születésnapi csomagja.”

Nemrég jött ki a nyomdából az új mesekönyvem, amit Weyer Szilvia írt, és a TEA Kiadó jelentett meg. Imádtam rajzolni, szeretem a humorral és igazi karakterekkel átszőtt szövegét. A történet főszereplője egy 6 éves kisfiú, Artúr, aki cserfes ovis barátnője, Lilla segítségével ismerkedik a számokkal. Mellesleg Artúrt az apukája neveli, de rendszeresen csinálnak közös programokat anyával is, ezért különösen sok szeretettel ajánlom azoknak a szülőknek, akik hasonló családi helyzetben próbálnak szeretetteli gyerekkort varázsolni a csemetéjüknek.

Itt találtok részletes infót és tudjátok megrendelni: http://www.teakiado.hu/kicsiknek/ovisoknak/weyer-szilvia-artur-tizenketszer-az-oroknaptar-titka/

Ha pedig pécsett jártok, akkor sok szeretettel várlak szerdán és pénteken a Nick Udvar piacán, ahol tőlem is beszerezhettek egy dedikált példányt! 😉

artur fb2 artur fb4

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s