Eladó.. * For Sale..


Szeretnél egy emberbarát házat Pécsen?  Would you like a friendly house at Pécs?

Pécsett, a Tettye városrészben, az Ótemető és a Nap utca sarkán áll, még a meredek rész előtt, úgyhogy bringával is a kapuig lehet tekerni. It is at Pecs, Tettye, a lovely part of the town, just before the streets are getting really steep, so you can still come and go by bike, even if you are a hobby biker.

HAZ KIVULROL1 A kisbolt 2 háznyira van, reggelente 1 perc alatt, félig csukott szemmel is beszerezheted a forró kiflit. A belvárosi zsezsgés délre található, pont amerre a tengert is képzelem, kb. 10 perc alatt a Széchenyi téren vagy gyalog. Ha pedig eleged van a nyüzsiből, észak felé indulj, és pár perc alatt eléred a Tettye Parkot, a játszóteret és az erdőt, kutyafuttatóval és jó kis erdei (futó)utakkal. A Martyn Ferenc Művészeti Szabadiskola az utca elején, óvodák, családi napközi, sulik, valamint fitnesz és edzőtermek 10 perc sétán belül vannak. The nearest shop is in 1 minute walk, so you can get your fresh baguette early in the morning. The park and forest is in 10 minutes walk to the North, but if you want some life in the town center, or go to the gym you can also get there within 10 minutes on foot, heading South. There are nursery and elementary schools nearby and an art school at the end of the street.

A ház 2000-ben épült, egyedi tervezésű, világos, szellős, tágas. Az alsó szint a ház lelke, az amerikai konyhanappalihoz napsütötte, medencés terasz kapcsolódik. The house was built on 2000, has light and airy spaces. The first floor is the soul of the house with the kitchen and living room joined by a sunlit Mediterranean terrace with a tiny pool just for refreshing on really hot summer days.

terasz

Reggeli kávézáshoz, napozáshoz, olvasáshoz, este grillezéshez, borozáshoz, csillagnézéshez tökéletes. It is the perfect place for a relaxed morning coffee, reading and sunbathing or having a grill party or wine evening with friends.

KONYHANAPPALI 1

A nappali nagyon ember- és családbarát, nem tudom, hogy mi a maximális kapacitása, 16 kedves koreai egészen biztosan elfér, és a barátaink imádják a kanapét… The living room is a very social space. Our friends just love relaxing on that sofa, while chatting or I’m making the meal next to them… 

nappali

A félszintekről nyílik a 3 különbejáratú hálószoba, úgyhogy ha eleged van a lenti nyüzsiből, könnyen félre tudsz vonulni… All bedrooms are on different levels of the house, so you can separate pretty well, if fed up with the noisy living room…

SZOBA1.2

háló1 * bedroom1

SZOBA2

háló2 * bedroom2

… a tetőtéri hálóhoz tartozik egy kis körterasz, és az ágyból láthatod, hogy felhő rejti-e a tv tornyot. … and you can check whether TV tower is hidden behind the clouds from the bedroom on the top floor, which has a round loggia.

SZOBA3

háló3 * bedroom3

A házban van pince, spájz és sok kis pakoló, ha nem szereted bútorral telezsúfolni a teret, jól ki tudod használni őket. There is a small cellar, a larder and some hidden storage places, so ideal if you prefer airy spaces.   

LEPCSOHAZ

Az ingatlan része egy elektromos kapuval és féltetős kocsibeállóval felszerelt udvar, amit forró nyári napokon egy hatalmas diófa és egy bőven termő eperfa tart a lombjával hűvösen. Az udvarra akár 2 autó is befér, és ha nincs hiperaktív kan kutyád, akkor sokkal több növénynek adhat otthont. The house has a backyard with electric gate, and a carport. A huge walnut tree and a mulberry give great shadow here. And if you do not have an energetic dog feeling in charge of the backyard, much more plants can survive here.

UDVAR

A telek kb. 190nm-es, a ház 118nm-én konyhanappali, 3 hálószoba, fürdő, külön wc, spájz, tárolók találhatók, mindehhez kb. 80nm terasz és udvar kapcsolódik. The house is on a site of about 190m2, the house itself is 118 m2 big with kitchen and living room, 3 bedrooms, bathroom, loo, larder, cellar, storage places joined by a terrace and backyard of about 80m2 .

 ALSO SZINTEKFELSO SZINTEK

Nagyon szerethető otthon és környék, főleg, ha szereted az egyedi helyeket, tereket. Ha ilyesmi otthonra vágysz, keress bátran! 🙂  Your creative mind can blossom in this house. It’s a town and house you can easily fall in love with and feel at home. Contact me if you are interested.

Lidia Steiner Illustrations good morning 20130508041

levélikonsteiner_lidia@yahoo.ca

+36 70 615 2639

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s