Karácsonyi Piac * Christmas Art Market


A tavalyi P’Artisan piac sikere után idén ismét összegyűjtöttünk egy válogatást a helyi alkotók termékeiből, amikből december 23-án este 8-ig válogathattok a Szabadkikötő pop-up dizájn boltjában! Sok szeretettel várunk!

ízelítőül….

.. ha szeretitek a finom, de lendületes ívek letisztult harmóniáját; ha érdekel, hogyan valósulhat meg a megőrzés és a változtatás formai játéka olyan egyszerű használati tárgyakon, mint egy sószóró, vagy egy bögre, gyertek és válogassatok Andrási Edina keramikusművész munkáiból a Szabadkikötő karácsonyi piacán!

Edináról és a munkáiról többet itt találtok: http://magyar.andrasiedina.hu/#/tag/keramia

EDINA_uj

.. Gajcsi Blanka egyedi ezüst ékszerei is Rád várnak! Neve és az ezüst origami daru medál ismerős lehet az 1000wishes jótékonysági projektje kapcsán. A pécsi ötvösművész nemesfémbe öntött természetszeretét megtaláljátok az ezüst kutyusos gyűrűkben, madaras fülikben vagy az ezüstbe foglalt egzotikus magokban, termésekben, tengeri herkenytűkben vagy akár fűszerekben.

Blanka egyedi ezüst ékszereit megcsodálhatjátok a WAMP-on és budapesti dizájn show roomokban, de Pécsen csak itt! A Szabadkikötő karácsonyi piacáig nézzétek meg az oldalát: http://www.gajcsiblanka.hu/index.php?oldal=fulbevalo

BLANKI_uj

.. a beton hideg, szürke, masszív mesterséges építőipari alapanyag..

.. vagy a beton a nyers, távolságtartó és minden színt szabadon lélegezni hagyó urbánus stílus tökéletes művészeti és dizájn alapanyaga?

Az indusztriális stílus trendkövető szerelmeseinek és a semlegesnek álcázott karakteres tárgyakat kedvelőinek egyaránt ajánlom a MONGE studio kiegészítőit, ékszereit, lakberendezési tárgyait. Nem mellesleg ők alkották meg a 2015-ös Beton Fesztivál legnépszerűbb divat- és használati tárgyát Opticube betonlámpájukkal.
Opticube: https://www.facebook.com/mongestudio/photos/a.649580625128175.1073741829.648718901881014/881052518647650/?type=3&theater

MONGESTUDIO_uj

.. és ha valami nagyon friss, nagyon ropogós pécsi brandet szeretnétek, akkor a Pöttyös Macska ékszereit és saját kezűleg szitázott, pólóit, táskáit kukkantsátok meg!

.. áttetsző finomságok… tiszta harmóniák… papírba álmodott fény- és árnyjátékok… Csodáljátok meg és válogassatok Somogy Éva grafikusművész és formatervező csodaszép munkáiból! Papír alapú képeit, képeslapjait, dísztárgyait megtaláljátok a Szabadkikötő karácsonyi piacán!

Évi munkáit itt is megnézhetitek: https://www.behance.net/evagrafika

SOMOGYIÉVI

.. és természetesen lesz Great Minds..think alike, mert összességében imádjuk ezt a várost, millió szállal kötődünk hozzá és roppant büszkék vagyunk rá! Bubreg Balázs képzőművész, dizájner márkája igazi pécsi cucc. Bazsi limitált szériás ruházati termékeket és kiegészítőket hoz nekünk, csupa minőségi alapanyag, pécsi csapatmunka, pécsi szépérzék underground humorral fűszerezve.

Aki a városban maradt, annak azért, aki elment, annak azért must have darabok! http://www.greatminds.hu/

BUBREGBALAZS_uj

.. ha szeretitek a szép papír holmikat, a noteszeket, füzeteket, amiknek lelke és egyénisége van, akkor a Noto termékeit imádni fogjátok! Saját tervezésű, kézzel szitázott noteszek, határidőnaplók is lesznek a karácsonyi piacon, barátságos színekben, újrahasznosított papírokból, kartonokból.
Egyenesen Abaliget széléről.

SERESTAMAS_uj

Válogathattok az én munkáimból is! 🙂

LÍDIA_uj_1

 

… és még sok-sok gyönyörűség vár!

Várunk december 23-án este 8-ig a Szabadkikötőben (Király utca 64.)! Gyereket, kutyát, barátokat hozzatok bátran!

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s